Butterflyseventhree

Butterflyseventhree (@ohsosoleha_73)

Bio:πŸ‘‘ D'epitome of Puding Princess Personality of: O + March + Ramadhan + ENFP πŸ’Ž . Hidup kena ada prinsip, yg disertakan dgn niat yg baik krn Allah

21 posts      223 followings      230 followers      0 tags

Stories

Highlights

Lebih baik begini..
.

#eh #gayattapisuka

Lebih baik begini.. .  #eh  #gayattapisuka

Sebab semuanya baruπŸ’Ž
#sososukaputih
#apasalahnyamainbuaian
#jadibudak2

Kredit to kaka πŸ˜‚

Sebab semuanya baruπŸ’Ž  #sososukaputih  #apasalahnyamainbuaian  #jadibudak2 Kredit to kaka πŸ˜‚

Sejuta hikmah, sejuta masa, sejuta rasa, sejuta kasih dan sejuta syukur yang telah tertanam.  Alhamdulillah.
Pastinya terus mencari dari setiap segi. Selagi bernyawa. . 🌸
.
.
Sebelum ni Soso fikir Soso tak mampu handle baby and budak2.  Nak dukung pn lagi lah.. Teringin nak dukung baby, tp tak tahu, takut pn ada. 😭 Melalui baby Aileen lah soso banyak sedar & belajar sbnrnya. Huhu thanks alot my loves ,  my family . πŸ’Ÿ
.
Thanks sheshe @shedans_  mommy Aileen yg dh besaaarr.. :')
#alwaysoso #imstilllearning #wisdom #auntie #keepingitreal

Sejuta hikmah, sejuta masa, sejuta rasa, sejuta kasih dan sejuta syukur yang telah tertanam. Alhamdulillah. Pastinya terus mencari dari setiap segi. Selagi bernyawa. . 🌸 . . Sebelum ni Soso fikir Soso tak mampu handle baby and budak2. Nak dukung pn lagi lah.. Teringin nak dukung baby, tp tak tahu, takut pn ada. 😭 Melalui baby Aileen lah soso banyak sedar & belajar sbnrnya. Huhu thanks alot my loves , my family . πŸ’Ÿ . Thanks sheshe @shedans_ mommy Aileen yg dh besaaarr.. :')  #alwaysoso  #imstilllearning  #wisdom  #auntie  #keepingitreal

And....they never stop praying.
.
Happy enough❀❀❀
.
#evenwhentheydontshowit #doajemampu #niatdahada #alwayssoso #alwaysloveyou #alwayscaretoo

And....they never stop praying. . Happy enough❀❀❀ .  #evenwhentheydontshowit  #doajemampu  #niatdahada  #alwayssoso  #alwaysloveyou  #alwayscaretoo

Kami sejenis besties forever.πŸ˜† Dah lebih 7 tahun rasanya?Hehe doa agar kita2 sahabat sampai syurga la ye ❀🌸. Aminn.
.
.
Btw that feeling after tengok movie Munafik2. Camne? Sangat sangat la best. Like 10/10 for me. (but Fatin belum πŸ™‡ ) . #sosopeminatceritahantu
. 
2173. My feveret numbers.❀ .
#munafik2 #belionlineterus #excited #movie

Kami sejenis besties forever.πŸ˜† Dah lebih 7 tahun rasanya?Hehe doa agar kita2 sahabat sampai syurga la ye ❀🌸. Aminn. . . Btw that feeling after tengok movie Munafik2. Camne? Sangat sangat la best. Like 10/10 for me. (but Fatin belum πŸ™‡ ) .  #sosopeminatceritahantu . 2173. My feveret numbers.❀ .  #munafik2  #belionlineterus  #excited  #movie

Impian dari kecik... Nak jadi chef supaya pandai masak mcm mcm terutama desserts..supaya nanti family ke, kwn2 ke  datang rumah boleh makan sedap2..ada mcm mcm benda comel yg sedap.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Hahaha. Insya'Allah jadi.  Bila ada rumah sendiri nanti ❀ Aaminnn. .
.
#alwayssoso #family #besties  #pinkkenaada #comel #cute #desserts #insyaallah #tapitakjadichef #takpandaimasak #tapisuka

Impian dari kecik... Nak jadi chef supaya pandai masak mcm mcm terutama desserts..supaya nanti family ke, kwn2 ke datang rumah boleh makan sedap2..ada mcm mcm benda comel yg sedap.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Hahaha. Insya'Allah jadi. Bila ada rumah sendiri nanti ❀ Aaminnn. . .  #alwayssoso  #family  #besties  #pinkkenaada  #comel  #cute  #desserts  #insyaallah  #tapitakjadichef  #takpandaimasak  #tapisuka

Sekadar renungan untuk kita semua.
.
. 
Jangan terlalu mengejar keseronokan dunia sampai terlupa kat akhirat sana. 😒
.
.
Hakikatnya semua orang akan meninggal dunia.. 😐
.
.
Nak jinakkan hati untuk solat & ingat Allah: mulakan dgn istighfar, zikir, selawat ke atas nabi..Insya'Allah okay..
.
Kita semua pendosa tapi kita semua mesti nak bertaubat & berusaha utk tak mengulanginya kan? Jom pulang ke jalan Allah..😊
.
.
Credit: FB & wassap.
#alhamdulillah

Sekadar renungan untuk kita semua. . . Jangan terlalu mengejar keseronokan dunia sampai terlupa kat akhirat sana. 😒 . . Hakikatnya semua orang akan meninggal dunia.. 😐 . . Nak jinakkan hati untuk solat & ingat Allah: mulakan dgn istighfar, zikir, selawat ke atas nabi..Insya'Allah okay.. . Kita semua pendosa tapi kita semua mesti nak bertaubat & berusaha utk tak mengulanginya kan? Jom pulang ke jalan Allah..😊 . . Credit: FB & wassap.  #alhamdulillah

Masih berpegang pada prinsip buat apa yg perlu. Dan tak bagitahu. .
.
Cukup keluarga & yg rapat je tahu. πŸ’• .
.
#ikeepmylifeprivate #idonttell #myself #mylifemygame  #thisisme #yourenotme #ilivemylife

Masih berpegang pada prinsip buat apa yg perlu. Dan tak bagitahu. . . Cukup keluarga & yg rapat je tahu. πŸ’• . .  #ikeepmylifeprivate  #idonttell  #myself  #mylifemygame  #thisisme  #yourenotme  #ilivemylife

Let's go ❀❀❀❀❀❀
.
#keeplearningandgrowing

Let's go ❀❀❀❀❀❀ .  #keeplearningandgrowing

Bersyukur sgt sebab Allah hadirkan  #sahabatsahabat soso yg menerima soso seadanya. 😭 Yg bersama sewaktu bangun & jatuh. Disaat senang susah. Paling penting... Mengingatkan soso kepadaNya & selalu boleh buat "talk" bersama πŸ’―πŸ˜ Alhamdulillah.🌸 #terimakasih
.
.
Btw, semalam Lina buat kejutan belated birthday party untuk kitaorang...dgn bantuan kakak dia hehe. Oh myy.. 😭 *terharu mode*
.
Arigatou sweeties..❀❀ love you sweeties so muchhhhhhh πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ
.
 #staytilljannah #prayforjannah #rezekisahabatbaik #alwaystogetherplease #lamatakjumpa #appreciationpost #syukursangatsangat #semalam #readyplayerone

Bersyukur sgt sebab Allah hadirkan  #sahabatsahabat soso yg menerima soso seadanya. 😭 Yg bersama sewaktu bangun & jatuh. Disaat senang susah. Paling penting... Mengingatkan soso kepadaNya & selalu boleh buat "talk" bersama πŸ’―πŸ˜ Alhamdulillah.🌸  #terimakasih . . Btw, semalam Lina buat kejutan belated birthday party untuk kitaorang...dgn bantuan kakak dia hehe. Oh myy.. 😭 *terharu mode* . Arigatou sweeties..❀❀ love you sweeties so muchhhhhhh πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ .  #staytilljannah  #prayforjannah  #rezekisahabatbaik  #alwaystogetherplease  #lamatakjumpa  #appreciationpost  #syukursangatsangat  #semalam  #readyplayerone

Random thoughts. Random love. Random mangas that Idk.. #sweetassugar
#maluitulebihbaik #taksombongcumamalu #alwayssoso #shyshycat

Random thoughts. Random love. Random mangas that Idk..  #sweetassugar  #maluitulebihbaik  #taksombongcumamalu  #alwayssoso  #shyshycat

Hahahaha gambar appropriate sikit takde. πŸ˜†Gambar makanan pun tkde *nanti semua terliur susah pulak πŸ˜°πŸ˜‚
#yeah #imtalkingabout #bonodori2017 #shahalam #japanese #bajukurung #tb #lastnite #familyyyy

Hahahaha gambar appropriate sikit takde. πŸ˜†Gambar makanan pun tkde *nanti semua terliur susah pulak πŸ˜°πŸ˜‚  #yeah  #imtalkingabout  #bonodori2017  #shahalam  #japanese  #bajukurung  #tb  #lastnite  #familyyyy

πŸ˜˜πŸ’ž My lovely partner. Cutie sista πŸ‘­
#siblings #sister #alwaysoso #wedding #ahad

πŸ˜˜πŸ’ž My lovely partner. Cutie sista πŸ‘­  #siblings  #sister  #alwaysoso  #wedding  #ahad

Puding karamel by me 🍁
 My first attempt lol. Ni  feveret soso. πŸ™Š Selain pulut mangga, selain lompat tikam, selain pulut panggang dan sbgnyaπŸ˜œπŸ˜‚. Hahaha nampaknya lepas ni akan buat selalu la, yay~ 😘
.

#feveretsoso #tb #majliscukurjambul #anakbuah #habiscepat #yay

Puding karamel by me 🍁 My first attempt lol. Ni feveret soso. πŸ™Š Selain pulut mangga, selain lompat tikam, selain pulut panggang dan sbgnyaπŸ˜œπŸ˜‚. Hahaha nampaknya lepas ni akan buat selalu la, yay~ 😘 .  #feveretsoso  #tb  #majliscukurjambul  #anakbuah  #habiscepat  #yay

Β©Insmeme | Best Instagram online viewer
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.